anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci m-am taiat in spatele genunchiului in ceva ascutit si a inceput sa-mi curga sange.Mi-am pus un bandaj si acum vreau sa vad daca s-a vindecat buba.Dar problema e ca nu mai pot sa scot bandajul.Cand trag sa-l scot ma pisca pe piele si ma doare foarte tare.
Vreo solutie sa-l scot?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IulioNagato a răspuns:

Stiu cum este!

Eu am folosit urmatorul mod:
Inainte de dezlipire puneam putina apa calda iar apoi dezlipeam de 2 ori pe zi cate putin ( dimineata si seara) incepand din ext spre interior.

Daca bandasul nu se dezlipeste si inca te doare inseamna ca rana "inca lucreaza" si chiar nu este bine sa intervi brusc cel mai bine este sa faci cum ti-am spus plus dupa ce vei dezlipi putin cate putin zilnic partea dezlipita a bandazului pentru a nu te incomoda ar trebui taiata cu foarfeca.

In 2-3-4 zile ar trebui sa fie gata! Funda? big grin

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cumpara apa oxigenata de la farmacie si imbiba foarte foarte bine bandajul cu apa oxigenata. Apoi incpe sa tragi cate putin, umezind fiecare zona cu apa oxigenata.

| Mayar a răspuns:

Mai bine intrebi un medic. Intra aici >> http://www.assb.ro/ si vorbesti online cu un medic;)

| TofanCristi a răspuns:

Mai asteapta pâna se formeaza stratul urmator...

| anneAlb a răspuns:

Pune putina apa pe margine isi pe el si incearca sa il dezlipesiiar daca tot te mai doare dupa ce ai desfacut putin dintr-o patre mai lasa bandajul ca sa lucreze si incearca peste 2-3 zile

| Ionutturcea11 a răspuns:

Dai cu apa pe el si trage poate nu te va mai durea asa love struck.

| florescu2codrina2002 a răspuns:

Cand incerci sa il tragi pune apa peste el. poate se va dezlipi.