| Alex2526 a întrebat:

Deci m-am trezit 3 dimineti la rand nu stiu ce am visat iar cand m-am dus la toaleta sa urinez pe capul penisului aveam niste linii ca si taieturile si ma usturau foarte rau si acum mi-au ramas cicatrici mari. Ce pot face sa mai reduc din ele?
Si mai am o intrebare! E normal cand este penisul in stare "Moarta" ca toata pielea sa mi se stranga la sfarsitul capului penisului?
Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| IComeNuts a răspuns:

Da, e normal ca pielea sa ti se poata stranga la capat. Daca nu vrei asta, poti face operatie de circumcizie ( ceea ce nu e prea recomandat pentru ca pielea iti apara practic penisul de microbi si impuritati ). Cat despre taieturi si cicatrici, incearca sa faci cumva ca pielea sa iti acopere "capul". E o senzatie de disconfort daca faci contrariul pentru o perioada mai lunga.

| Emilian65 a răspuns:

Da, este normal ca pielea penisului sa se strângă la capul lui.