anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut Tpu...Deci problema mea e urmatoare vreau sa scap de dependenta de pc:si anume tot timpul liber il petrec la pcstraight face cum as putea scapa de asta, va rog sa nu veniti cu raspunsuri : apucate de sport fa-ti o prietena si iesi afara deoarece am o prietena si fac fotbal de la 7 ani...

Ps:

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Zabbyel a răspuns:

happy asta nu-i o boala laughing
propuneti sa nu mai stai la pc
spargel/aruncal pe geam
ambitioneazate si nu mai sta la pc

| sayWhaaat a răspuns:

Daca vrei sa scapi de dependenta de pc, si nu reusesti, inseamna ca nu iti doresti indeajuns, stiu din proprie experienta. Pana nu iti faci din asta, o problema de care depinde viata ta, nu vei reusi sa scapi de dependenta de pc.
Eu de pe la 10 ani pana acum la 18 ani cand am redus drastic orele de pc, din cauza bacului, stateam de la 5-6 dimineata pana la 11-12 noaptea cand nu aveam scoala, iar cand aveam, primul gand cand veneam de la scoala era sa ma asez la pc. La mine au fost 2 factori care m-au facut sa renunt la pc, am terminat cam toate jocurile care mi-au placut, apoi ma luasem de MMO-uri, si acum cand m-am lasat si de astea, petrec timpul pe facebook, mess si youtube, 2 maxim 3 ore pe zi. Poti trece si tu prin procesul asta, sau pur si simplu pui pe cineva sa iti paroleze pc-ul, si vezi ce se intampla fara happy.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Pur si simplu ambitioneaza-te sa nu mai stai la PC.
Gaseste-ti alte preocupari, plimb-te, fa curatenie, fa ce-ti place tie.
Te pup!

| ღđяeαм a răspuns:

Pai incearca sa scapi de PC..x_X.Sau taie cablul de la net', nu stiurolling on the floor

| xZIonutZx a răspuns:

Alte ideii?