| Sorinx a întrebat:

Salut Tpu.Deci sa incep, in urma cu 1-2 luni sora mea a cazut la scoala,alerga si s-a impedicatde un baiat,a cazut,dar maine le avea in buzunar. si a cazut in cap. A spuns ca nu a ametit,nu si-a pierdut constinta, decat o durea capul si i-a apart un cucui. Si tata a zis sa nu o ducem la spital sa asteptat cum se simte.Si a doua zi a luat-o de la scoala ca o durea capul.Ea spune ca are si probleme cu ochii,ca o dor,ca si eu am vazut-o ca sta cam aproape de carti,pc,tel. Si am spus ca daca nu stia pierdut constinta,nu a avut ameteli si greturi sa nu o duc la spital, dar eu am insistat.Si de atunci o doare capul,dar ea spune ca de la ochii, dar cand o atingi usor se vaita ca o doarea capul.Are ceva grav maine se va duce sa isi faca un tomograf. FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| AnaBejenaru a răspuns:

Lucrul ăsta îl pot spune doar medicii, așteaptă până mâine, aștept să aflu ce a pățit happy.

| CuriousStuff a răspuns:

O sa-i spuna CT-ul daca are ceva grav. Daca am putea sa spunem noi nu ar mai avea rost sa faca CT, nu? Orice e posibil, o sa vedeti voi maine.

| untu a răspuns:

Da,trebuie sa se duca urgent la medicul de familie si apoi la urgente si sa faca analizele de sange, urina si scaune, apoi sa faca tomograful sau RMN la cap sa nu cumva sa se fi facut o hemoragie interna sau un cheag (hematom) in urma lovirii capuluimprin cazatura extrem de periculoasa! Roaga-te bunului Dumnezeu sa nu fi patit nimic sora ta! Risca sa intre in coma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Direct la urgente cu ea! De aia e program 24/24!

| AKARA0 a răspuns:

Ar fi bine sa te duci cat mai repede sa-i facă tomografia că nu-i de joaca cu astea.
Poate face un hematom sau o complicație și mai gravă în timp.

| Sorinx explică:

Ok,am revenit astazi este marti.A fost la control.Si i sa spuns ca nu faca temografie.Si a trimis-o sa isi faca control la ochii.Nu i-au gasit nimic grav la ochi.A luat ochelari doar atunci cand se uita il lumina artificiala si cand citeste.Dar poate de la lovitura aceea a devenit mai sensibila in locul acela? thinking