anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci sa incepem, in fiecare anotimp imi ies niste bubite pe linga gura(nu stiu cauza)Ultima data mi-au iesit vara, acum saptamana asta din nou mi-au iesit.Mentionez ca ung aceste bubite cu unguent de la farmacie
Vreau sa intreb, stie cineva cauza aparitiei? Sau macar cum le pot trata mai rapid? De preferat metode naturalelaughing
HELLP.Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Probabil este un herpes. Mergi la un medic dermatolog pentru consult si tratament. http://www.i-medic.ro/......l-imunitar

| Jipa95 a răspuns:

Ca sa nu-ti mai apara bubitele acelea nu-ti mari roade unghiile si mananca fructele / legumele spalate, stiu din propria experienta.

| Andreutza098 a răspuns (pentru Jipa95):

Fructe maninc, legume la fel, de spalat ma spal dar unghiile mi le rod mereu.Nu ma pot detasa de acest obicei.
Tie cum ti-a trecut acest obicei?

| SimonaCristina a răspuns:

Este herpes. Ia aciclovir 10 -14 zile si tamponeaza local cu pudra mentolata. Garantat!

| Andreutza098 a răspuns (pentru SimonaCristina):

Nu este herpes.Mie nu-mi iese pe buze, pe linga gura...Asta ce poate fi?

| SimonaCristina a răspuns:

Este zherpes. Ia aciclovir 10-14 zile si tamponeaza local cu pudra mentolata. Garantat!