| Pruna_Albert_1989 a întrebat:

Deci sunt baiat si am 1.60 inaltime, 47 kg si 10 ani (Fac 11 peste 2 luni) si am burta imi puteti spune ce sa fac sa scap de ea, nu mai mananc paine, dulciuri sau sucuri acidulate si mananc mai putin iar dupa ora 19:00 nu mai mananc nimic (doar in cazuri speciale)!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

N-am idee cum poţi avea "burtă" din moment ce eşti SUBPONDERAL ( prea slab )!
Cel mai probabil, "burtica" este doar în IMAGINAŢIA ta :(

Iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 55, 3 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, ai chiar cu vreo 8 kg sub greutatea ideală; aşa că, NU mai trebuie să slăbeşti DELOC!
Din contră, ar TREBUI să "mai pui" vreo 6-8 kg...

Toate cele bune!

| Pruna_Albert_1989 explică (pentru bursuc001):

Multumesc, ai funda!

| Pruna_Albert_1989 explică (pentru bursuc001):

Multumesc, ai funda!

| bursuc001 a răspuns (pentru Pruna_Albert_1989):

Cu plăcerewinking

NU cred că poţi avea "burtică", având în vedere că ai cu 8 kg sub greutatea ideală!
Nu ai cum să fi "grăsuţ", stai liniştit happy

O zi frumoasă!

6 răspunsuri:
| noone33 a răspuns:

Burtica ta e de la dulcuri si sucuri.Ai putea sa iesi cu familia sau cu prieteni la cateva dure de alergat afara... poti manca legume fructe etc... dimineata cand te trezesti fa un pic de sport.

| Pruna_Albert_1989 explică (pentru noone33):

Fac sport de 4-5 ori pe saptamana, in vedere cu dulciurile si sucurile o sa incerc sa consum cat mai putine.

| Pruna_Albert_1989 explică:

Multumesc, bursuc001 dar unele persoane imi zic cum as fi,, grasut`` iar pe o alta parte unele imi zic ca nu ar fi asa, nu prea mai stiu ce sa cred ai fundita oricum!