| K1ndeR10 a întrebat:

Din 1000 de persoane care fumeaza cam cat la % vor avea cancer pulmonar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar cei care cred cu tarie aceasta sugestie.

| Felys a răspuns:

E suficient sa aiba unu la o mie si acela sa fii tu, asa ca renunta la tigari daca nu vrei sa risti

| Felys a răspuns:

Apropo,luni am fost la inmormantarea unui unchi in varsta care a murit de cancer pulmonar, toata viata lui a fumat, nu e de gluma

| Legend123 a răspuns:

Nu mor foarte multi dar tigarile iti afecteaza foarte tare plamanii. o sa ai probleme foarte mari si nu o sa iti placa..lasa-te si eu am incercat odata sa fumez am tras un fum si m-am inecat si nu mi-a placut si nici nu am mai incercat asa ca nu stiu ce va place la tigari sunt porcarii care te fac sa te simti rau.

| Gabbriell a răspuns:

Riscul este mare si cat se poate de real.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel putin 900.

| AndreescuMMO a răspuns:

Eu am vorbit cu un doctor care mi-a spus urmatoarele lucruri:
1. o tigara contine aproximativ 4000 substante nocive
2. din cele 4000 de substante aproximati 40 sunt cancerigene
3. o tigara fumata inseamna minus 8 minute din viata
deci riscul de a se imbolnavii il are fiecare dar depinde de organismul fiecaruia si cat de mult fumeaza.
la cei care fumeaza mai mult de un pachet pe zi riscul este cu 40 % mai mare decat la cei care fumeaza sub un pachet. sper ca raspunsul meu ti-a fost de folos

| Sl1pKnoT a răspuns:

O sa mori de batranete inainte sa faci cancer pulmonar. Acuma depinde, aia bogati au o sansa, numa ei au bani sa fumeze 2 pachete pe zi.

Întrebări similare