| anonimous2001 a întrebat:

din greseala mi-am bagat un lucru micut de cauciuc sau plastic in ureche si am incercat sa il scot, dar situatia s-a agravat, l-am impins si mai adanc in ureche, iar acum arca nu mai aud. Ce e de facut, cum il pot scoate? Si mai important, daca ma duc la doctor sau orl sa mi-l scoata o sa imi ia bani.Eu am 15 ani. Dau funda. AJUTOR

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| presus a răspuns:

Du-te la medicul de familie, el o sa-ti faca o trimitere la ORL, care este gratuita pentru tine. Nu mai incerca nicio metoda acasa.

| anonimous2001 explică (pentru presus):

Stii cumva cam care ar fi pretul ca un medic ORL sa rezolve aceasta problema fara trimitere?

| presus a răspuns (pentru anonimous2001):

Mai bine mergi la urgenta, decat sa platesti un medic privat, chiar daca astepti putin. Iti face cateva spalaturi cu seringa (fara ac). Iti injecteaza apa calda cu presiune in ureche pe o parte, de exemplu pe sus, ca apa sa iese pe jos. Nimic dureros, nu mai pierde timp si du-te.

| anonimous2001 explică (pentru presus):

Veste noua, azi cand mergeam pe strada acel lucru mi-a cazut din ureche, si ma simt mai bine, va multumesc tuturor.

| presus a răspuns (pentru anonimous2001):

Cu placere!

6 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Merfi de urgenta la medicul de familie sa iti dea trimitere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa nu mai te atingi de ureche deloc. Du-te de urgenta la spital si in seara asta cu parintii tai, explica-le ca nu ai avut de lucru si ti-ai indesat obiecte in urechi. Chiar te rog sa te duci cu parintii la spital la urgente/UPU, pentru ca nu-i de stat in cazul tau!