| NebunieLaSecunda a întrebat:

din nou.Intrebarea e urmatoarea: De ce imi iese ceva alb, ca o matreata in jurul nasului si pe nas chiar si pe sprincene? cum pot sa scap odata pentru totdeauna de asta? de la ce se face "matreata" asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CatalinCata a răspuns:

Asta nu este matreata, sunt niste coji care apar datorita temperaturii foarte scazute de afara. Bineinteles ca pot aparea la fel de bine si vara, datorita tenului gras a fetei. Ti-as recomanda sa folosesti o crema de spalare a tenului fara sapun, cu aloe vera, de la Oriflame sau de unde vrei tu sa cumperi. Eu asa am scapat de aceste coji albe din jurul nasului.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o infectie cu o ciuperca, probabil. Dermatologul te va ajuta sa scapi de ea.

| Bybanu a răspuns:

Aduti aminte cand ti-a aparut prima data. acea "matreata" si renunta la sampon, sapun...

| pacalici a răspuns:

Toata lumea are ce zici u.

| c0l0rFuLLSkY a răspuns:

Sunt un fel de puncte albe pe care daca le freci elibereaza sebumul o substanta uleioasa, secretata de glandele sebacee si de asta pare ca e ca o matreata :)
Gasesti mai multe informatii aici : http://www.fete24.info/indeparteaza-punctele-albe-de-pe-fata-ta/

| NebunieLaSecunda explică:

Multumesc pentru raspunsuri, o sa le incerc pe rand pe toate si o sa revin sa zic cum am scapat/daca am scapat :*