| dryx1991 a întrebat:

Duminica seara am vomitat nu stiu din ce cauza iar acum cand respir, imi vine un miros asa nu stiu exact cum sa explic, mereu cand respir simt un miros care ma deranjeaza si vine din nas cred, iar sambata am fost la tara si am baut putina apa din jiu dar era curata. Dau Funda cine ma ajuta.MULTUMESC

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Eschimoasa a răspuns:

Buna,

Cel mai bine ar fi sa megi la medicul de familie.
S-ar putea sa ai halena (respiratie urat mirositoare) care este provocata de o igiena proasta a dintilor, carii, fumat, o alimentatie nesanatoasa care sa-ti provoace balonare sau infectii la nivelul nintilor sau sinusurilor (nasului, gatului).
Este de ajutor sa te speli regulat pe dinti, sa foloesti apa de gura si, cel mai important sa te duci la stomatolog, in cazul in care ai carii sau abcese.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consulta un medic inainte de a fi prea tarziu.