Nu stiu daca este sevraj, m-am lasat de fumat de 2 ani (dupa 25 de ani de fumat) si din cate am auzit sevrajul se instaleaza mai tarziu, ideea este ca daca nu esti motivat sa te lasi de fumat iti va fi foarte greu. Suferinta organismului dupa nicotina nu va fi prea lunga, dar ce faci cu obisnuinta? Cert este ca dupa 3luni, fiecare zi care trecea ma indeparta tot mai mult de dorinta dea fuma! Acum dupa doi ani mi se pare oribil sa fumezi, nu mai suport nici fumul altcuiva de la tigara! Bafta multa!
Depinde de la persoana la peroana, mama mea s a lasat dupa 30 si ceva de ani de fumat[depasea pachetul pe zi] si 3-4 saptamani era ca o nebuna dar a avut o ambitie mare si uite asa ca deja sunt 4 ani de cand nu mai fumeaza
Manifestarile sevrajului sunt multiple si difera in functie de persoana – exista fumatori care nu au avut nici unul din simptomele sevrajului nicotinic, dupa cum exista si persoane care "incearca" forme severe. Din fericire, ele sunt trecatoare - au un punct culminant la aproximtiv 48 - 72 de ore pentru ca apoi sa scada treptat in trei sau patru saptamani.
O sa fie mai bine dupa 2 saptamani, insa de dorinta de a fuma nu o sa scapi niciodata.