anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa ce s-a terminat menstruatia am avut relatie sexuala si parea sa fi fost chiar sfirsitul menstruatiei era doar pe sfarsite, dupa 2 zile a inceput scurgere din vagin (sange). Vreau sa stiu care este cauza pentru ca de la fiecare prietena primesc opinii diferite! (ca am ramas insarcinata dar nu am avut slabiciuni, greturi --- altcineva imi zice ca ovarele imi sunt racite si din cauza asta sangerez)
Vreau sa ma ajutati...
Rog seriozitate
Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Sangerarile intre menstre nu sunt niciodata sanatoase, din cauza asta, trebuie sa mergi la un control ginecologic, sa vada medicul despre ce este vorba.
Parerile prietenelor nu conteaza si invata sa nu te mai consulti cu ele, ca nu ajuta, intr-un caz nefericit, creezi motiv sa te barfeasca si asta nu-i bine.
Inflamarea ovarelor nu provoaca sangerare, provoaca doar durere. Iar o sarcina nu se mainifesta imediat cu greturi, slabiciuni sau sangerari si la unele femei chiar nu apar aceste simptome.
In absolut toate cazurile, tot medicul este cel mai indicat sa-ti dea un raspuns si eventual sa-ti recomande un tratament adecvat situatiei in care esti.

1 răspuns:
| Sharky0the0seadog a răspuns:

Mergi la ginecolog. Nu poti afla un diagnostic sigur pe net. Cauzele pot fi multe, inclusiv boli venerice, dereglari hormonale, etc. Important e sa nu astepti si sa mergi la consult cat mai repede.