| anonim997 a întrebat:

(durere in piept ) Am o durere in piept care ma sacaie in ultimul timp.Durerea a apărut după un repaus de câteva zile. Am fost la medic si cardiologie am facut ekg dar nu se pare a fii inima, verdictul find nevralgice intercostala. Durerea o am aproape tot timpul, la efort nu mă deranjează si nu am alte simptome. Ma simt bine, chiar foarte bine ..cat poate tine nevralgia asta? Ajutor, sunt putin disperat deoarece nu sunt in Romania si nu dispun de cineva cu cunostinte!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Raresnou a răspuns:

Cumpara aspirina

| SARKAN a răspuns:

Daca îmi oferi câteva detalii despre tine poate te pot ajuta eu.esti supraponderal? ai suferit vreun traumatism la nivelul toracelui? intervenții chirurgicale? nu te panica durerea este normală în cazul dat.raspunde la întrebările mele și vedem mai departe

| anonim997 explică:

Nu sunt gras, am 66 kg 1.78 înăltime. Nu am suferit operatii sau alte chestii. Doctorul de familie mi-a spus ca poate fii si de la coloana cum sunt slabut ( nu stiu ce înseamnă asta ) inainte de aceste dureri acum aprox 3 sapt am exagerat cu cafele, nopti nedormite si timp de 2 zile am facut in fiecare zi 90 flotari. Tin sa precizez ca durerea se modifică uneori după pozitia corpului iar când fac sport ma simt bine. Sunt si o persoana mai emotivă ( am 19 ani)