| Iulian09 a întrebat:

E bine sa spargi cosurile? am ff multe si nu stiu cum pot scapa de ele

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| sukin a răspuns:

Salut...daca ai multe trebuie sa te consultezi cu farmakistul.sa sa-ti dea niste medikamente...

| JiHyun a răspuns:

Nu,pentru ca daca le spargi, acolo se creaza o infectie si apar mai multe.Mai bine te speli cu sapun pe fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu este bine pentru ca iti raman semne. Mai bine incearca un tratament naturist!

| Dobos_Alin_1998 a răspuns:

In nici un caz sa nu le mai spargi incearca sa nu mai pui mana pe fata si sa te duci la un med iti poate recomanda o solutie speciala si o sa te ajute cu siguranta

| ExXify50 a răspuns:

Si eu am avut cosuri si acum mai am 4(le-am si numarat)si am avut mulllte dar ia crema gerovital plant si mai scrie ceva de genu pe ea gel, spumant, antimicrobian. poti sa le spargi(dar mai bine nu o fa) dar dupa sa te dai cu ceva sa dezinfecctezi locul acela si in jur. o sa iasa doua in loc de unu cel pe care l-ai spart.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici e cel mai informativ site pentru cosuri:Dhttp://www.scapa-de-cosuri.eu/FUNDA?

| qwerty101010 a răspuns:

Nu este o idee sa sa iti storci cosurile mai bine ar fi sa mergi la un dermatolog sas iti dea un tratamentwinking Funda?

| Mikasa a răspuns:

Nu prea e bine sa le spargi mai ales in zona gurii si a nasului.CA sa nu mai ai cosuri ai putea sa folosesti un sapun mai bun dimineata cand te speli pe fata.

| adaadina a răspuns:

Salut...nu iti sparge cosurile iti vor iesi mai multe si iti raman semne...incearca niste aloe

| LaraClarice a răspuns:

Nu. Nu e bine. Poti ramane cu semne pe fata. Mai bine mergi la un dermatolog.

Semneza te rog aceasta petitie si da-o mai departe
http://www.ptroa.co.il/petition/