Depinde de fiecare organism in parte. Este normal. Unora le creste barba la acea varsta, altora nu. Nu este nimic anormal in asta
Seara faina!
Mie mi-a aparut pe la 22 deci...e ok, si nici nu prea am cine stie ce barba, insa am cioc bogat . Depinde, tatal meu are o barba deasa, in care rupi lama.La mine e rara si spre blond, chiar daca parul meu e castaniu, aproape jumate din barba e cu tenta spre blonda, dar mar og.
Incercati sa va luati puful ala daca aveti mereu, poate ajuta. Desi nu ar trebui sa influenteze cresterea parului, dar cine stie
Barba e genetica, la unii creste doar putin, la altii nu creste prin anumite locuri iar la altii nu creste deloc.
Tot ce poti face e sa mergi la medicul de familie si sa ii zici ca esti ingrijorat. O sa iti dea o trimitere pentru niste analize specifice iar daca alea ies ok n-ai ce sa-i faci, asta ai tras la loteria genetica.
Este in functie de geneticul fiecarei persoane, unora le creste foarte repede parul, barba iar altora foarte greu, unii se barbieresc o data la doua zile si altii o data la doua saptamani, avand barba la fel de mare ca a celor care o dau jos din doua in doua zile.
Nu, nu reprezinta o problema de sanatate.
Cunosc persoane care au incercat sa se dea cu ulei de ricin si nu au avut nici un rezultat.
Incearca sa te barbieresti mai des si poate o sa iti creasca, desi nu prea cred.
Ce n-as da sa nu-mi fi crescut niciodata barba!
Nu cred ca e o problema, dar daca vrei sa fii sigur poti face un control la medic(nu stiu exact care te-ar putea lamuri, intrebi la doctorul de familie)
Stiu insa si barbati de vreo 30 de ani fara barba(doi) si nu au probleme.
Flac?r?0000 întreabă:
Carmen133 întreabă: