| Ra045654 a întrebat:

E ok sa fumezi un pachet de tigari intr o zi ca si incepator? Mi am luat un pachet, am fumat cateva tigari(vreo 2 pe zi) si nu cred ca o sa mai fumez in viitor...totusi mi au mai ramas cateva tigari si vreau sa le termin.Mi s-ar putea intampla ceva daca de ex as fuma 4-5 tigari pe zi sau sa fumez tot pachetul intr o zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TomyBrave2019 a răspuns:

Nu este deloc ok să fumezi. Îți pierzi banii, timpul, dar cel mai important, sănătatea!
Toți adulții care au fumat toată viața regretă acum dar e prea târziu. Boli grave sunt la tot pasul. Trebuie să facem tot ce putem să le evităm! Nu îți distruge viața, viitorul tău, cât și celor din jurul tău care țin la tine! Gândește înainte! Dacă ești "începător" nu e prea târziu!
Întreabă orice fumător. Și îți va zice că nu merită. Oricine care a fumat de tânăr și are o vârstă mai înaintată te poate ajuta.
Fii puternic/ă!

5 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Fumeaza in continuare daca iti doresti sa creasca riscul aparitiei cancerului in corpul tauwinking

| lilith16 a răspuns:

Esti începător, ce te ambalezi asa? ca începător e imposibil sa simti nevoia sa fumezi atat deci te fortezi sau te plictisesti de fumezi atat, încearcă cateva tigari, maxim 2-3 dar atat boss ca nu-i ok sa iti busesti asa plamanii avand in vedere ca esti inca crud

| mirceakitsune a răspuns:

Stai cuminte mă, nu fuma că te distrugi, și nu e cool

| CinevaAnonim? a răspuns:

Riști să te simți rău de la așa doză și să ajungi în spital.

| cris54321 a răspuns:

Fumatul in 2019 este cam yikes