A trecut pericolul. Odata cu tusea din acea criza ai eliminat si orice corp strain din caile respiratorii. Disconfortul o sa mai tina cateva ore pana la o zi.
De curiozitate, ti-ai facut manevra singur? As fi uimit ca cineva care nu are tangente directe cu medicina sa stie cum sa faca heimlich si mai ales sa si-o faca singur. Unde sau cum ai invatat?
Multa sanatate.
Pai nu pot sa spun ca am experienta, am vazut doar la televizor, si tutoriale pe Youtube, dar atat. Crede-ma ca as fi murit daca nu faceam ceva, si din instict am inceput sa ma apas sub coaste destul de tare si am putut respira din nou. era cea mai buna sansa m-am gandit pe moment, multumesc de raspuns!
Sincer iti spun, nu a avut niciun efect manevra facuta de tine, asta functioneaza doar la corpi strini mai mari, care blocheaza caile aeriene in totalitate sau aproape in totalitate. Acea bucatica de paine o eliminai oricum prin tuse. Dar...
Ma bucur ca stii manevra si poti sa o aplici atat pe tine cat si pe alti oameni, este posibil ca in viitor sa salvezi o viata pentru ca detii cunostintele astea, asa ca felicitarile mele.