Da este adevarat, e o moda sa bei alcool ca adolescent mai ales prin liceu pe mine pentru prima oara am baut cu colegi de clasa in spatele magazinului in clasa a noua beam de facem concurs intre noi care bea mai mult cateodata la uni li se faceau si rau vomitau, dar acum sunt a 11 a nu mai beau deloc pentru ca afecteaza creierul si da si dependenta ca incepe sa iti placa senzatia de ameteala, Deci mai bine nu te apuci
Alcoolul la adolescenti poate provoca coma alcoolica si chiar moartea, fiindca ficatul unui copil nu poate procesa inca alcoolul.
Chestia cu dependenta se rezolva usor, la copii, daca nu i se mai da copilului bani pe mana si neavand bani nu are ce sa bea iar "dependenta" asta dispare. Dar asta inseaman ca parintii sa fie superi atenti cu copilul lor, si sa-l supravegheze continu.
Iti dai seama ca n ai explicat nimic corect... 1 din sevrajul alcoolic mulți nu mai ies, adică se duc la viermi, iar toleranta la alcool tine in funcție de masa musculara, sângele din corp și obișnuință la consum, n are treaba ca pui pe unu de 30 de ani la 60 kg sa bea, îl bate unu de 14 ani cu 70 kg și masa musculara dezvoltata
Ce ai incercat tu sa explici este incorect, aplicandu-se doar la adulti, nu la copii care nu au inca organele interne dezvoltate complet.
Muschii nu sunt afectati de alcool, ci FICATUL!
Alcoolemia se măsoară la 1k ml sânge, ficatul se dezvolta pana la maxim 12 ani și creierul 13
Si nu mai da voturi eronate, stai usurel, aștept sa mi arati cum se măsoară alcoolemia la kg ficat
Masa musculara = mai mult sânge decât la grăsime, chiar triplu
Nu tot ce zboara se mananca si ia o pauza de la raspunsuri incorecte!
Esti copilas mic care are lacune mari in cunostinte emdicale.
lasa treaba asta asta celor acre au habar!
"în 18 Noiembrie 2020 | StefanFlorea a întrebat:
Am 14 ani..."
Ti as sugera sa nu mai dai răspunsuri eronate, ca ești mai p... decât iti dai seama , corectezi răspunsuri corecte, consum eu alcool, la mine nu se aplica ce ai spus tu, cică mori
Si adu' argumente ca s greșite, țut o
Si nici sa scrii nu prea știi , chiar nu mai vb
Vorbeste frumos mai tancule, ca-ti afci de rusine parintii cu lipsa de educatie.
Si la 14 anisori cand ai, pune mana pe carte ca esti in urma rau cu ea si lasa adultii sa raspunda, la intrebarile la care tu nu esti capabil.
Alcoolul, țigările, nu provoacă dependență, ci obișnuință. După câțiva ani apare dependența.
DrageanElena întreabă:
anonim_4396 întreabă: