| Anonimul95t a întrebat:

este ceva rau in a te masturba in fiecare zi la varsta de 13 ani, afecteaza cresterea sau sanatatea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine, cum spui tu, ai castigat, m-am plictisit sa-ti spun adevarul

22 răspunsuri:
| baru a răspuns:

O alta activitate? Merge? Intercalat...

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Abuzul afecteaza capul de sus, si esti prea mic oricum pentru asta. Fa un pic de sport.

| untu a răspuns:

Da,este ceva rau! Pentru ca esti prea tanar si nu ai inca 18 ani pentru a putea face asta! Este foarte mare pacat! Si da, afecteaza sanatatea slabind energia din organism si este posibil sa stopeze cresterea in inaltime! Recomand pentru binele tau si pentru sanatatea ta sa te abtii pana la varsta de 18 ani si mai ales dupa casatorie!

| Georgian_Daniel_Feraru_1997 a răspuns (pentru untu):

Tu faci parte din parlament? laughing
Dupa o zi foarte solicitata iti poate fi de mare folos o m.asturbare,iti face somnul usor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru untu):

Habar n-ai despre ce vorbesti
Organismul este dezvoltat pentru asta inca de la 15 ani, dar poate s-o frece si la 9 fara nici o grija
Cu inaltimea n-are legatura
Nu slabeste nici o energie, corpul produce sperma in continuare chiar daca nu se m@sturbeaza, sperma trebuie inlocuita la un timp
Eu zic sa te documentezi inainte sa vorbesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu afecteaza cu nimic
Da-i bataie in continuare!

| BloodyLips a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu stii mai binelaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru BloodyLips):

Sunt expert in asa ceva rolling on the floor)

| untu a răspuns (pentru anonim_4396):

Te inseli! Esti doctor sau expert in medicina si le stii pe toate? Te crezu asa de destept?

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mihail123456):

Da,hai

Da, sunt doctor
In afara de marirea ritmului cardiac si marirea pupilei mai mult decat in mod normal nu se intampla nimic
Si eu dadeam la 10 de ma rupeam si n-am nimic

Nu se poate! Si medicii pot gresi si isi de seama ca s-au inselat!

Nu ma insel
Si oricum, daca nu se m@sturbeaza o sa aiba polutie nocturma, adica corpul se m@sturbeaza singur, ca sa poata inlocui sperma
http://www.romedic.ro/psiholog-adinademian/articol/10651

Da,lasa corpul sa functioneze normal, dar sa nu se masturbeze punand mana pe ......sti tu ce!

Bine, cum spui tu, ai castigat, m-am plictisit sa-ti spun adevarul

| aCek1ng a răspuns:

Este un mod placut de a lungii "instrumentul" laughing

| AlexanderHamilton a răspuns:

In fiecare zi nu este bine pentru sanatate, dar o data la 2-3 zile, avand in vedere ca ai 13 ani si hormonii tai se manifesta acum, e cu totul normal sa faci asa ceva. Nu asculta cum ca " sa ai rabdare pana la 18 ani" mare prostie laughing

| Georgian_Daniel_Feraru_1997 a răspuns:

Nu afecteaza, doctorii recomanda in anumite situatii critice laughing cand ramane tare.

| untu a răspuns (pentru Georgian_Daniel_Feraru_1997):

Te inseli! Nu stii nimic despre medicina si nici despre viata! Nu mai comenta nimic daca nu stii sigur daca ai propria experienta prin viata!

Si apropo, stiu foarte multe despre medicina, fiind pasionat de ea, mai ales de sexologie

Întrebări similare