| MikeZG a întrebat:

Este normal ca la 13 ani sa am 1.50 inaltime? Si daca m-as apuca de basktet voi mai creste ca nu vreau sa raman asacrying?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Iunona a răspuns:

Si eu tot 1.50 aveam la 13-14 ani. Am crescut in perioada liceului si acum am 1.70m. Nu stiu daca cresti de la basket. Pare un mit. Dar cred ca e bine sa practici orice sport ca te dezvolti mai armonios.

| costis a răspuns:

Sau volei.

| GicuGagicu a răspuns:

E normal. Pana la 17 ani tot o sa cresti. Daca tii neaparat ia si tu niste vitamine(consulta doctorul sau farmacistul)

| Ciprianlike724 a răspuns:

Eu nu cred pentru ca eu am 11 ani si am 1.47, deci apucate de crescut.

| DannaK a răspuns:

Poti sa faci un sport ca sa te mai inalti. inca esti in crestere, te mai poti inalta un pic pana iesi din pubertate. insa daca vrei sa fii sigur ca mama natura nu te va trada, apuca-te de basket. sau inot, sau handbal, ce-ti place tie. la basket risti sa te inalti prea mult, dar daca vei face de placere si nu de performanta nu e bai. succes!

| ninaelenadobrev a răspuns:

Da,daca te apuci de basket vei creste mult, un coleg care face barket e mai inalt decat profesorii

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este timpsă mai crești, foaret bine că faci un sport de înălțime.
Completezi cu o alimentație cât mai sănătoasă.
Pa, pa.

| Q69 a răspuns:

Pana la 20 de ani ai timp sa tot cresti
baschetul este perfect pentru crestere

| dracu14 a răspuns:

Fiecare se dezvolta diferit eu sunt cel mai mic ca varsta din clasa(13 ani si sunt clasa a8a)si sunt cel mai inalt, am 1.75 desi toti sunt cu cel putin 1 an mai mari ca mine, ideea e ca fiecare se dezvolta diferit si degeaba te apuci de basket daca nu ai cu cine sa semeni inalt, daca parintii tai sunt scunzi e normal ca si tu sa fi scund, eu cunosc pe cineva care face inot de performanta si abia are 1.70...

| paulbrazil a răspuns:

Depinde ca se poate sa ramai asa mic eu am 9 ani si am 1.50 dar daca faci basket si fotbal da te inalti pentru ca caund joci basket sari mult si cand sari ti se lungeste coloana si tot asa si la fotbal cond intri pe minge mai ales daca esti in poarta deci asta iti recomand mult succes!

| ana27756 a răspuns:

Offf eu am 18 ani si am 1.50 macat u mai cresti k ai dar 13 ani dar eu nu mai cresc sad acum m-am obisnuit asa cu inaltima laughing