| Mihai99182 a întrebat:

Salut TPU. Este ok sa pun cateva picaturi de apa oxigenata in ureche in cazul in care este infundata? A inceput sa ma si doara un pic. Am mai citit pe undeva ca apa oxigenata poate arde timpanul. este adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Https://bit.ly/3no5uoW

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da sau foloseste acustivum spray

| Wr3nch a răspuns:

Dar nici ok nu e. Gasesti la farmacie spray special care e mult mai ok.

| dinaprilie a răspuns:

Nu, nu poate arde timpanul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gasesti in farmacii picaturi si un sfat de la un farmacist.
Nu mai citi toate ineptiile de pe internet sau alte leacuri babesti pentru ca s-ar putea sa iti faci mai mult rau decat bine.

| Alinailies a răspuns:

Eu îmi pun apa oxigenata odată la câteva luni și stau câteva minute cu ea în ureche, curăță.
Nu am pățit nimic pana acum.

| Iote a răspuns (pentru Alinailies):

Apa oxigenata sau apa distilata?
Multi fac confuzie.

| Alinailies a răspuns (pentru Iote):

Apa oxigenata.

| Mihai99182 explică (pentru Alinailies):

Si cum scoti ceara de acolo? Mi am pus si eu 2 picaturi de apa oxigenata si mi-a curatat destul de bine, dar nu in totalitate, am stat 2 minute cu ea in urche apoi am sters o cu degetul. Ce metoda folosesti sa scoti ceara?

| Alinailies a răspuns (pentru Mihai99182):

Eu stau cam 5 min cu ea în ureche, nu stiu daca curata ceara dar curata "mizeria".
Pt ceara cred ca e mai bine sa mergi la orl.

| MAIA18 a răspuns:

Picaturi otis ai incercat?