Pai, da. Dar daca vrei sa-ti vizitezi mama incearca sa stai undeva unde nu este fum.
As zice ca fumatul pasiv este chiar mai periculos decat fumatul normal, deoarece tigarile au filtru, fata ta nu. Nu am nimic cu fumatorii, adica sunt mai mari sansele sa mori pe drum in timp ce mergi sa-ti iei tigarile decat sa mori de la fumat; totusi, mai bine cu aia 12 lei pe ceva ce tine mai mult de 7 minute, nu?
Nu este mai nociv decât cel real! Dar evită pe cât posibil să stai mult în acel mediu toxic!
Fumatul ce inseamna? Sa tragi un fum nociv in plaman. Fumatul pasiv ce inseamna? Sa tragi fara sa vrei un fum nociv in plaman. Deci, acelasi lucru. Asa ca da, fumatul pasiv e la fel de periculos.
Eu stiam ca este mult mai periculos decat cel "normal" ..si nu sugerez sa te apuci de fumat..sunt fumatoare de cativa ani buni si este oribil! daca vrei sa iti vizitezi mama stai intr-un loc fara fum sau nu sta mult unde este fum..si nu te apuca de fumat! Sper ca te-am ajutat.
Fumatul pasiv este chiar mai periculos decat fumatul normal! nicotina ramane in corpul tau 2-3 zile daca fumezi normal si chiar mai mult decat o saptamana daca fumezi pasiv, deci incearca sa eviti fumatul pasiv
Eu am inteles ca cel pasiv e chiar mai periculos decat cel "normal" eu ti-as recomanda ori sa te apuci sa fumezi ori sa nu mai stai langa fumatori . O seara buna.
Phantasmagoria întreabă: