| Darius01 a întrebat:

Eu am 16ani si vreau să-mi fac gaura in urechea stânga(pentru Cercel) si ce trebuie sa fac mai exact? Eu am zis ca trebuie sa mă duc la doctor ca să-mi fac gaura, acolo credeți ca îmi da Cercel medicinal? si cât ar costa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Yukidaruma a răspuns:

Du-te la un salon de tattoo și body piercing, acolo îți vor face ei gaura cu pistolul, nu durează mai mult de 2-3 minute. Cercelul va fi medicinal și vine odată cu gaura. Prețurile diferă de la un salon la altul, te poți uita pe ofertele lor și să o alegi pe cea care ți se pare convenabilă. Cele în ureche sunt în jur de 35-50 lei. Fiind din București sigur vei găsi prețuri și mai scumpe. De asemenea, poți încerca și la unele magazine de bijuterii (în special cercei) care dau și găuri în urechi, acolo ar trebui să aibă prețuri mai rezonabile. Succes!

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista un medic specializat in asta si nici nu este un gest medical. Poti merge sa vorbesti cu medicul de familie, este posibil sa accepte, contra-cost, sa iti faca acest serviciu. cercelkule medical il cumperi tu, desigur.

| anonimg a răspuns:

Nu-ti găuri urechea. Pentru ce ai face asta? Sa fii cool? La ce folos?
Sa fii la fel ca ceilalți? (adică fără minte, fără judecată sănătoasă)?
Fii om integru. Sunt unii care acum vor sa aibă functii înalte -sa de-a la academia de poliție sau la ce-a militară. Cine ii primeste tatuati si gauriti peste tot? Poate doar in tribul lui bin Laden.
De aceea zic sa fii om serios si sa nu te lasi influntat de curentul lumii acesteia sau de asa zisi prieteni. Când nu cedezi raului, atunci se formează un caracter frumos. Chiar daca raul acesta nu ti se pare ca nu ar fi rau, asta nu înseamnă că el ar mai putin rau. Un fumător care i s-a facut gaura in gat ca sa poata sa respire, la fel a zis si el, ca nu e rea o țigară pe zi. Un astfel de om a ajuns o povara pentru el dar si pentru societate și pentru familie; pentru ca a refuzat sa se opună de la început celui mai neînsemnat rau.

| CuriousStuff a răspuns:

Cum a zis Brigaela, nu exista medic care sa faca asta, mai bine zis, sa fie specializat in asta.
Asta e o manevra de salon de tatuaje, mai mari sanse ai daca mergi acolo. Totul o sa fie contra cost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la un salon de tatuaje si body piercing, sunt mult mai sigure decat magazinele de bijuterii.
http://observator.tv/......97336.html

| FluturicaMicaMica a răspuns:

Cred că cel mai bine ar fi să te duci acolo și să întrebi.

| Georgian_Daniel_Feraru_1997 a răspuns:

Poti ruga pe cineva sa-ti faca cu un ac de siringa steril si dupa ce ai facut gaura cu acul, bagi si cercelul in spirt iar apoi maresti gaura cu cercelul.