Foloseste compresa cu apa rece: o carpa inmuiata in apa rece, storsa de apa si pusa peste umflatura.
Data viitoare cineva trebuie sa va pedepseasca pentru ca nu aveti voie sa va jucati in felul acesta. Nici sportivii nu se bat ca chiorii asa cum ati facut voi.
Data viitoare nu mai sta; refuza sa mai fii lovit. Suni la politie fara sa stai pe ganduri. Multi au murit in urma "glumelor" altora.
Poate sa te loveasca la cap, la tampla, poti sa te trezesti cu o lovitura in burta sau in piept si sa ramai fara aer. Deci poti sa ramai paralizat chiar in gluma.
Deci daca nu anunti politia vei fi vinovat.
Man, pot păți ceva?
Fă-ți masaj cu ceva. Spirt sau dacă ai prin casă Carmol!
La picioare mă refer!
Chestia cu ciomegele a fost în glumă!
Pai eu am întrebat daca se pot face alte complicatii, se pot face?
Unde nu e cap...
99% că nu vei avea complicatii, dar pe viitor ar fi bine sa eviți astfel de "jocuri".
Te va durea o perioada, dar trece. Dacă vrei sa reduci durerea, poți sa cumperi un unguent de la farmacie, gen Bengay, fără prescripție medicală.
Man, de la lovituri, poti face cheaguri de sânge, din alea periculoase?
Da, dar asta se întâmplă în maxim 1% din cazuri. Am făcut 6 ani de sporturi de contact, în care eu și colegii mei am fost de multe ori în situații asemănătoare, dar nici unul nu a pățit nimic de la o lovitura la os. Ai avut noroc ca nu ți-ai paradit articulațiile (glezne și genunchi), care sunt mult mai sensibile.
Stai liniștit, ești tânăr și organismul tău se va reface complet!
Ma dor mai tare mușchii de la picior, sus, nu e sensibil acolo?
Se poate intampla ceva?
Am fost lovit si la glezne, se poate intampla ceva?
Mi e cam frica!
Loviturile la mușchi sunt dureroase, dar se vindeca cel mai repede. La glezne e mai complicat. Dacă te dor tare când mergi, ar fi indicat sa te consulte un doctor. Dacă nu, ai răbdare, ca te refaci.
Gleznele nu ma dor!
Dar am o vânătaie la genunchi, aseara nu o aveam, oare de ce a apărut?
Unele vânătăi nu apar imediat după contuzie, ci cu întârziere. Dacă nu te doare rotula când mergi, ești ok.