| Anonimul54287654098 a întrebat:

Eu de când m-am născut am o problemă care consider că e destul de gravă,moștenită de la mama mea,adică si ea are această problemă. Problema este că îmi transpiră extrem de des si de mult mâinile si picioare,in special mâinile. Si ma deranjează chiar tare fiindcă trebuie sa ma spal mai tot timpul pe maini si nici nu e prea eficient pentru că peste câteva secunde transpiră la loc si mi se umflă in multe cazuri, chestia asta se poate remedia? Si de preferat sa nu fie foarte scump, adică banii nu mă dau afară din casă

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
33 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Dana2103):

E site-ul tau sau a lui mama-ta de imi ceri sa nu ma mai exprim? Impotriva unor prostii ca ale tale nu ma pot abtine sa nu ma exprim. dar nu mai vreau discutii cu tine, ca tata mi-a zis ca daca ma prinde un prost de poala hainei sa o tai si sa fug.

| Anonimul54287654098 explică (pentru Dana2103):

Stiti,v-ati putea certa altundeva lol

| doctorandus a răspuns (pentru Dana2103):

Pentru a nu lua in calcul si a pune pe aceeasi treapta tot felul de teorii filosofice, avem la dispozitie anumite instrumente, precum:
- briciul lui Occam: explicatiile simple sunt mai probabile a fi corecte, decat cele care au presupuneri suplimentare
- briciul lui Hitchens: ce poate fi afirmat fara dovezi, poate fi infirmat fara dovezi
- sabia laser inflacarata a lui Newton: ce nu poate fi dovedit experimental sau pe baza observatiei nu merita a fi dezbatut.