Depinde de exercitii si de cat esti de inalt. daca nu fortezi si nu lucrezi exercitii care sa afecteze coloana vertebrala, nu vei avea probleme cu cresterea... exercitii care sa puna presiune: squats, leg press, shoulder press, deadlift...
"nu iau proteine", nu ai CUM sa nu iei proteine.
proteine = mancare, copil mic ce esti
Omule eu ma refeream la astea http://www.bodybuildingestore.com/......rotein.jpg dar na unii inteleg mai greu. Le merge mintea mai incet stii? Incearca sa numeri pana la 20 si vezi daca reusesti. Nu te da interesant ca se sterge lumea la cur cu parerile tale. Cica o sa ramanem 2 firavi subdezvltati. Nu stii cum arat acuma;)
Nu ne merge mintea greu, dar esti tu INCAPABIL sa te exprimi.
Tu spui la "suplimente cu proteine" simplu "proteine", ceea ce e o mare prostie.
imi dau seama cum arati acum, daca nu stii diferenta intre "proteine" si "suplimente cu proteine"
Ai un iaurt in frigider? sau o cutie de lapte? uita-te ce scrie pe ea, o sa vezi ca scrie MARE : proteine!
Si daca "se sterg la cur" cu parerile mele, de ce am peste 1000 de raspunsuri castigatoare si sunt printre primii?
De ce o gramada adauga in intrebare "astept raspuns de la cosmin86"? Si aici si pe culturism.ro
Copil mic si firav, ma comenteaza el pe mine.