| JustForU a întrebat:

Eu de obicei am cosuri doar pe nas, iar de asta folosesc o lotiune de cosuri AVON. Lotiunea am mai incercat-o, este foarte buna, dar am schimbat-o cu argila, fiindca cineva mi-a spus ca este forte buna.Acum, cam dupa doua zile de cand am folosit argila mi-au aparut 3 pete roz inchis pe nas. Ce ar putea fii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BeHappyForMe a răspuns:

Ai putea sa fi alergica sa sa fi tinut prea mult argila pe fata nu te mai da cu ea du-te la doctorul de familie sa iti dea trimitere la dermatolog.

1 răspuns:
| DoarEu_3929 a răspuns:

Nu este bine sa folosesti lotiuni pentru cosuri! Cel mai bine este sa le storci! Si acele pete roz sunt de la soare ori sunt cosuri! Si daca ar fi cosuri sau aparute de la soare nu le face nimic ca o sa treaca de la sine! Stai linistit/a