Nu trebuie sa fi speriat, da cu putin spirt acolo, in nici un caz nu spala foarte des pentru ca doar iti iriti rana, si incearca sa scoti toata mizeria aia de acolo inainte sa te dai cu spirt.
Si se poate vindeca doar prin spalare? Adica sa ma spal foarte des la zona intima, mai des ca de obicei? Spune-mi ca is speriat.
Spirt? O sa usture ca dracu. Acuma mi-am schimbat lenjeria de pe mine cu una mai curata iar apoi m-am sters cu un servetel ud bine de tot. Chiar e necesar sa dau cu spirt? Rana nu mai e ridicata si nici puroi nu mai iese (chestia aia alba) sinu se vede nimic ciudat la ea in acest moment..Chiar crezi ca e necesar? Nu prea am chef de senzatii EMO.
Spirtul nu imi poate agrava situatia?
senzatii emo chiar am izbucnit in ras, da e bine sa dai cu putin spirt sa fi sigur ca iti trece.Pana la urma pe langa atate orgasme mai merge si o sentatie emo
Ok. Nu mai avea importanta intrebarea mea. Ca am fugit am luat o vata am dato cu spirt apoi am inchis ochi si am inceput sa urlu
Dar tot se vede o pielita alba putin desprinsa, insa daca strang de rana nu iese nimic. Cam cat timp sa tot dau cu spirt?
Cum sa dai cu spirt? Esti batut in cap? aia e o zona delicata! Cine te-a invatat sa dai cu spirt? Ce studii ai tu de sfatuiesti asa prost?
PS: Saw 123 o sa-ti treaca in timp, las-o mai moale cu masturbatul o perioada ca sa-ti treaca.
Exista creme, geluri care sa te ajute.Dar in nici un caz spirt!
M-ai dai o singura data sau poti sa nu mai dai deloc acum las-o si tu sa se vindece, mai usor cu happy time.
Serios?Cred ca innebunesc! Deci sa nu o ia OnnyMady ca o jignire dar vreau sa-mi spui tu vangaelis daca are ceva ca am dat deja odata cu spirt?
OnnyMady nu raspunde ca vreau sa-mi zica el. Ca am devenit extrem de confuz in cateva secunde.
Totusi cred ca ai avut dreptate cu spirtu ca incepe sa ma manance putin rana. Cred ca asta inseamna ca se vindeca daca nu gresesc.
Alcoolul sanitar irita, nu se utilizeaza pe rani deschise pe organ cavitar sau pe mucoase (ochi, vagin, penis, in nas, in urechi)
Si se poate intampla ceva negativ?
Tocmai ti-am zis ca irita.
Si mai precis, zonele respective organe cavitare si mucoasele sunt foarte vascularizate.
Bineinteles, nu pica Gigel pe jos de la spirt. dar la fel de bine imagineaza-ti o iritatie urata.
PS: inteleg ca dumneata ai mai facut asta si n-ai patit nimic dar nu inseamna ca este ceva universal valabil.
De aia exista creme si substante uleioase pentruorgan si mucoase. Nu au proprietatea aia astrigenta de a irita.
Scuze ca n-am crezut
eu n-am avut intentia de a te "brusca"verbal.
Eu sunt asistent medical si iti faci idee ca m-a socat ca cineva o lua de buna si folosea spirt in acest scop. Nu a fost nimic personal cu tine.
Nu trebuie sa fi speriat, da cu putin spirt acolo, in nici un caz nu spala foarte des pentru ca doar iti iriti rana, si incearca sa scoti toata mizeria aia de acolo inainte sa te dai cu spirt.
Nu, nu este nimic, ala e ca un mozol intern. Masturbeazate si tu mai rar sa-ti treaca rana, sau foloseste ceva gel intim sa nu se roada.
___Enzo întreabă: