| Andréeutz_Déutza_1997 a întrebat:

eu ma numesc deea, si am dinti cam strambi laughing) pot spune asa. deci da. m-am decis intro gluma sa imi pun aparat dentar si, au luat-o in serios, poveste lunga. deci da.
1.doare?
2. e adv ca trebuie sa iti puna nu stiu ce surub?
3. Mai multe informatii va rog
Sunt trista, rau, si speriata... Dati-mi niste sfaaturi pentru. ami scoate aceasta frica. Va rog. :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu doare, dar e neplacut pana te obisnuiesti. In functie de aparat poti sa nu arati prea bine cat il porti. Surubul depinde si el de aparat.
Trebuie sa pastrezi o igiena orala foarte buna.
Rezultatul merita din plin trecerea prin aceasta neplacere.

| dadonexus a răspuns:

Stiu cum e(oarecum) prietena este dentist si tot tremur cand ma pune pe scaun(traume vechi cu dentisti prosti).Cat despre aparat, nu doare.Surubul este optional in functie de dantura ta si este folosit pentru a ajusta aparatul in sine.Este un proces lent si de aia nu doare totusi este incomod la inceput.

| David_Raluca_1989 a răspuns:

In primul rand nu doare! In al doilea rand iti poate pune sau nu surub, depinde de aparatul dentar pe care ti-l vei achizitiona si apoi purta. Mai multe informatii poti afla de la dentistul tau, sau cel care iti va pune aparatul. Inainte de a-l ti-l pune ii poti pune toate aceste intrebari, ca doara vorba ceea:"Nu iti da nimeni in cap!". Sper ca ti-am fost de ajutor! :*

| dadonexus a răspuns (pentru Andréeutz_Déutza_1997):

Nu este un surub este ca mai mult o cheita cu care se regleaza forta aparatului.