| ovidiu13b a întrebat:

Eu nu am avut matreata in viata mea. dar, de la un timp ma mananca tare scalpul si daca ma scarpin(doar in unele locuri ma mananca.) Curge si se imprastie matreata absolut peste tot. Daca stau in fata televizorului. Am vazut un fel de tratament. cu un ou. Imi poate explica cineva exact ce trebuie sa fac? va rog frumos. nu mai suport mancarimile astea. si matreata. Va rog spune-ti ce trebuie sa fac de la spartul oului pana la clatire. Apropo, daca ma spal si cu sapon. Sa ma spal dupa sau inainte ce aplic oul pe scalp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Da,este un tratament, uite:
Amesteci un ou cu o ceaşcă de iaurt, aplică pe păr şi lasă să acţioneze o jumătate de oră. Apoi clăteşte şi spală părul cu un şampon indicat pentru mătreaţă. Poţi să aplici acest tratament şi doar cu iaurt.
Te pup!

| ovidiu13b explică (pentru anonim_4396):

Buna! Am facut cum mi-ai spus ieri. si nu s-a remediat deloc problema sad

| ViSsseS a răspuns:

Schimba-ti samponul si incearca sa iti iei unul cu anti-matreata