| Aleexandra14 a întrebat:

Eu sunt o fata de 14 ani iar la varsta mea am 50 de kilograme. Problema mea este ca, acum un an am facut foarte mult sport, exercitii, sala, alergari prin parc etc toate astea timp de 2 ani. Iar pe atunci mancam sanatos. Eu de fel sunt slaba, pot manca orice ca nu ma ingras. In vara aceasta vreau sa ma apuc din nou de facut acele exercitii, dar eu nu ma pot opri din mancat dulciuri, pizza etc. Stiu, nu sunt sanatoase, dar m-am obisnuit. De pizza, covrigi ma mai las dar de dulciuri NU POT, sunt dependenta de dulciuri!= )) Dar ca sa pot sa ma reîntorc la exercitiile din trecut trebuie obligatoriu si la salatele, fructele si legumele pe care le mancam atunci.
Cum pot scapa de "dependenta" aceasta de a manca dulciuri? Sau orice alta mancare nesanatoasa?
>P.s-Astept multe sfaturi.
Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Hyper23 a răspuns:

Le inlocuiesti cu fructele sau cu deserturile din ele.

| Violleta2022 a răspuns:

Orice invat, are si dezvat!
Daca tii la silueta ta si vrei sa arati bine, ca esti fetita mare, te abtii sa mai cumperi dulciuri si pizza si nu le mai manaci.
Totul tine DOAR de vointa ta!