Nu mai bine il lasi tu in pace? Presupun ca el te injura pentru. ca tu faci "misto" de el. Nu o sa va inteleg niciodata pe voi astia care faceti misto de altii. Si eu am in clasa destui colegi pe care nu ii inghit, care se dau smecheri, care cred ca stiu ei tot etc. dar nu fac "misto" de ei, nu ii injur, pur si implu ii evit.
Prin bataie nu vei rezolva nimic, iti garantez asta.
Ar mai fi ceva, nu il mai include pe tatal lui, daca acesta este mort. Imagineaza-ti ca ai aceiasi problema, ca tatal tau este mort, iar el te va injura de acesta.
Fi tu ala mai destept.
Pai in primul rand tu esti sub limita inteligentei superioare(sa o iau academic ca se supara TPU pe mine ).De ce te iei de el? E si normal sa reactioneze asa,ce ai vrea sa-ti zica/faca,sa te felicite/aplaude? Lasa-l in pace, nu-l mai baga in seama, oricum, nu e vina lui, tu incepi tot scandalul.Vezi-ti de problemele tale si lasa-i pe altii in pace.
Calmeaza-te si daca te injura nu-l baga in seama. Daca incepe sa injure, imagineaza-ti ca nu auzi nimic.Nu e asa de greu.Sau... daca chiar nu te poti abtine sa-i zici ceva du-te pe Google Traducere https://translate.google.ro/? hl=ro&tab=wT si cauta o limba pe care el nu o intelege si tradu cuvintele.Oh "verrat" trebuie sa plec.Iar a dat pisica jos ceva, ma intorc "sofort".
Ma omule, chill. Daca are de gand sa te injure, nu te cobori la nivelul lui. Cat despre faza cu tatal lui. Nu-i mai zi despre el, chiar nu stii cum e.
Ia vino *** sa faci misto de mine si sa te injur sa vedem pe cine bati tu, si cu el ce ai esti smecher nu si el prost in locului te lipeam
Eu nu am inteles de ce trebuie sa te iei de el de la bun inceput lasa-l in pace si sigur n-o sa te mai injure parerea mea, iar faza cu bataia eu nu stiu de ce intotdeauna se ajunge la bataie