| VladuT1337 a întrebat:

Salut TPU! Iarna aceasta am avut o presiune puternică în urechi, am fost la un control iar doamna doctor mi-a spus că este ceva de la creier si am primit niste pastile, m-am simtit mai bine dar ieri seara am avut o presiune foarte puternica si vreau sa stiu, este normal? Continui sa iau pastilele? Sa merg la un neurolog mai bine? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| NunuNini a răspuns:

Poate ai tensiune. Trebuie sa iei medicamentele. Si da, recomandarea mea este sa cauti un neurolog. Sanatate!

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Daca ai fost la un doctor ORL, cel ce ți-a prescris tratamentul, atunci consulta un neurolog. Si arata-i medicamentele care ti le-a dat. Daca nu ai fost la ORL-ist, atunci mai întâi mergi la el, el are aparatura cu care vede in ureche. Sănătate!