Normal. Pielea fiind foarte fină, ușor a fost zgâriată și s-a iritat, umflat. Simți că e ceva acolo pentru că, într-adevăr, era ceva acolo, care a lăsat o anumită senzație. După ce pielea se vindecă, o să dispară, și umflătura, și senzația de corp străin. Urmează tratamentul! Bine o fi.
Cum poți întreba așa ceva? Tu ai fost la un medic, ai tratament. De ce nu mergi să vorbești cu el, în legătură cu umflătura?
Cine poate să ghicească ce ai tu acolo? Mai mergi o dată la medic.
Pai medicul nu a zis nimic de umflatura aia.probabil nici nu a vazut-o. de asta intreb, a zis ca m-a zgariat pe esofag si mi-a dat tratament, nodul nu e fiind ca e deasupra marului lui Adam...
Ca să primești o părere despre ce ai tu acolo, trebuie să te vedem live, ceea ce e imposibil.
Singura variantă rămâne medicul, dacă vrei mai multe informații, bineînțeles.
Posibil, totuși, când ai înghițit, te-a și zgâriat, și sa inflamat locul. Trece.
Pai simt fix unde simteam ieri bucata blocata si unde simteam disconfortul, durerea nu mai e asa tare ca si ieril numai cum am zis, aseara cand m-am uitat, era umflata partea unde simteam bucata blocata.
M-am linistit oricum, multumesc
Cu drag. Mulțumesc și eu.
Normal. Pielea fiind foarte fină, ușor a fost zgâriată și s-a iritat, umflat. Simți că e ceva acolo pentru că, într-adevăr, era ceva acolo, care a lăsat o anumită senzație. După ce pielea se vindecă, o să dispară, și umflătura, și senzația de corp străin. Urmează tratamentul! Bine o fi.