). ai auzit vreodata de boli cu transmitere sexuala? sau ca perioada aia infertila nu e atat de infertila cum crezi tu? sau ca exista lichid preejaculator care poate fecunda?
daca ai noroc sa nu ramana bortoasa, sper sa ai acelasi noroc sa nu iei vreo gonoree sau alte boli simpatice.
ca fapt divers, ce zici tu acolo, este o problema de igiena interioara. cam aceeasi care o ai si tu daca nu te speli pe "cap". face un fel de "branza". desi vaginul are un fel de a se auto-spala, nu este la fel de eficient ca o spalare cu un instrument facut pentru asa ceva.
in mai putine cuvinte: spune-i sa se spele inauntru ca e jenant
Nop, nu e. am avut si eu femei cu aceeasi problema si m-am panicat la fel ca tine. numai ca eu am avut placerea de a cauta pe net, de a ma face rosu de rusine sa intreb un ginecolog, alte fete, etc. nu e de la cum s-a udat sigur. daca e de la igiena, boli, alte motive, mai mult ca sigur. si la alte motive intra muuuuulte posibilitati.
stii cand ai un picior umflat si te doare? poate fi fractura, fisura, edem, entorsa, contuzie, etc. deci daca la 1 picior, 1 umflatura poate avea 10 motive ca este acolo, la un organ precum vaginul...cate alternative poti avea pentru un simptom?
Este o infectie vaginala, probabil o candidoza.
Sa isi faca un control ginecologic cat mai repede.