Am fost, am fractura 1/3 medie am avut de ales intre operație și ghips, am ales ghips vineri mă duc la control sa vad daca s-au sudat bine, daca nu ghinionul meu.
Cine stie ce probleme mai apareau daca te operai. Sper sa se fi sudat la locul lor.
Mersi,și eu sper, maine ma duc la control sper sa fie totul ok
DUTE DE URGENTA LA MEDIC, IA O SALVARE DACA E NEVOIE (suna la 112), degete amortite de ieri dupa o cazatura, s-ar putea sa nu mai circule sangele (cel putin partial) si sa ramai fara degete!
La 4 plec, am 13 ani și sunt singur acasă plec când vine tata să ma ia, ar ajuta un masaj sau niște pastile?
Pastile NU STIU, nici macar de durere nu ti-as recomanda pentru ca nu sunt doctor, si s-ar putea sa fac rau (de exemplu la fractura, rana deschisa, IN NICI UN CAZ sa nu iei aspirina, pentru ca e si anti-coagulant si sigur o sa faca foarte rau), iar masaj iar nu stiu, s-ar putea sa ajute si sa puna sangele in miscare, S-AR PUTEA SA FACA MAI RAU si sa ai o fractura care sa devina si mai grava
in afara de DOCTOR, chiar nu am nici un alt sfat care sa ajute, toate au posibile contraindicatii grave, si una e sa iti dau un sfat pentru o problema marunta, cu totul altceva pentru o problema cel putin potential, GRAVA!
Daca te doare, du-te la medic. E posibil sa ti se fi dislocat ceva sa sa ti se fi rupt.
In conformitate (si) cu atentionarea facuta mai sus de TPU, consider ca intrebarile de acest gen sunt puse degeaba!
anonim_4396 întreabă: