| Lukasz a întrebat:

Ieri am jucat fotbal la ora de sport si am alergat foarte mult, problema e ca..in cam ultima vaza a meciului am dat un sut si a bagat unu alunecare si am cazut rau pe spate si m-am julit la mana.Acum dimineata m-am trezit..ma doare tot corpul,pana si limba ma doare,nu puteam manca dimineata,spatele ma doare cand rad, tusesc si altele, am si rosu in gat.Ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| MihaiGe a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa stai putin sa te recuperezi, stai in pat, bea ceva cald.

| Xdreaper21 a răspuns:

E ceva normal ca atunci cand te-a lovit ai cazut pe mana si atunci ti-ai lovit tot ccorpu eu zic sa te duci la medic chiar acu si sa nu eziti daca nu stii deloc ce ai s-ar putea intampala mai rau

| Sociopatul a răspuns:

Ai grija, ca daca nu poti sa iti misti bine limba sau te doare tot corpul, iti recomand sa te duci repede la doctor. Este posibil sa fi patit ceva la coloana daca ai cazut pe spate. Bafta!

| Lukasz explică (pentru Sociopatul):

Limba nu ma mai doare, nu am cazut foarte rau, exact cum ai aluneca pe spate.

| BogdanSalajan a răspuns:

Probabil bacteriile de pe jos au facut contact cu pielea ta, adica unde te-ai julit. O dezinfectezi cu baneocin sau spirt, stiu ca doare dar tu pur si simplu vei ignora durerea, DOAR IGNOR-O.