| Shuka a întrebat:

ieri am mancat un mar si am muscat din el (ca de obicei) si mi-a intrat un pic de coaja sub gingie. Acum mi s-a umflat, dar nu ma doare, cred ca e un abces, ce as putea sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| reihiuke a răspuns:

Ai incercat sa scoti coaja de acolo? Spala-te pe dinti si clateste gura cu apa de gura. O sa dezinfecteze. Daca nu e mare, ar trebui sa dispara in o zi, doua. Daca nu, poti intepa cu un ac, dar ai grija sa nu te infectezi. Nu recomand metoda asta.

| Shuka explică (pentru reihiuke):

Eu ma spal de 3 ori pe zi pe dinti, folosesc ata dentara si apa de gura listerine, am un periaj corect si merg regulat la dentist, dar tinand cont ca de ieri dimineata mi s-a intamplat, m-am spalat de atatea ori pe dinti pana acum...

| reihiuke a răspuns (pentru Shuka):

Pai s-ar putea sa dispara daca faci asta regulat.

| Shuka explică (pentru reihiuke):

Ok, multumesc pentru raspuns.

| Edy_Staicu_1974 a răspuns:

Inteapa bulina aia cu un ac! Daca iti mai apare mai inteapa! 1

| Shuka explică (pentru Edy_Staicu_1974):

Nu vad nici o bulina laughing si chiar nu as face asta ...mai bine merg la dentist