| Marius1902 a întrebat:

Ieri la antrenamentul de basseball mi.a venit o minge curba direct in degetul aratator de la mana dreapta. Duminica (3mai) am cel mai important meci...dar ma doare degetul.Nu s.a invinetit nici nu s.a inegrit, doar s.a inrosit la un colt. Unghia nu o pot taia deoarece este foarte mica.Imi puteti spune cum sa ameliorez durerea?
PS:Buricul si partile de pe langa unghie s.au intarit!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CristianTheBest a răspuns:

Ia ceva tare, care nu se indoaie, pe marimea degetului tau. Ia un pansament sau ceva... eu iti recomand banda izolatoare si fixeaza-ti doarte bine acel ceva pe deget, pentru a nu-i mai permite sa se miste. Pana sambata cred ca o sa-ti treaca, in mare parte, doar ca sa poti sa joci. Dupa trebuie sa iei o pauza. Si eu am patit acelasi lucru si am procedat la fel