| sorin2407 a întrebat:

Ieri m-am trezit cu o durere la antebrat care se schimba de la cot pana aproape de palma.Nu stiu sigur daca este muschiul sau oasele.ce ar putea fi? multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| NuAmGasitUnNume a răspuns:

Atentie! durere sau amorteala/incordare? Daca e doar incordat muschiul nu e grav, dar daca crezi ca e osul...

-gandeste-te bine ieri sau zilele trecute ai facut efort care ti-a extenuat muschiul?

-as zice sa te freci cu spirt sanitar toata seara si daca nu dispare pana maine spune parintilor problema ta. Sper sa iti revi.

| danutyqwe a răspuns:

Oasele nu dor, muschii probabil au fost lezati mecanic in timpul somnului, fie ai o febra musculara mai severa... Oricum sfatul meu este sa faci miscare happy