| TeoTudor a întrebat:

Ieri mi-a erupt maseaua de minte / molarul insa nu a erupt complet si pana mai astazi, am avut dureri ingrozitoare pe toata partea dreapta a fetei pana la ureche/ nu puteam nici sa deschid gura sa mananc. Am fost la un consult astazi si maine imi voi face o radiografie urmand ca miercuri sa mi-o extraga. Mi-a dat un fel de tratament probabil pentru a imi opri inflamarea / durerile ca nu ma mai doare asa rau si pot deschide gura un pic mai mult acum insa intrebarea mea este. Daca sa zicem ca iau tratamentul si apoi revin iar durerile, ar fi ideal sa o scot acum ca sa nu mai am dupa probleme / ce efecte secundare ar avea extragerea ei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Robber01 a răspuns:

Medicamentele respective sunt recomandate. O sa iti treaca..nu trebuie sa scoti nimic. daca apar durerile iar, te duci pentru un tratament mai eficient.