| k4zz a întrebat:

ieri mi-am luat o pasta de dinti colgate in care era si o apa de gura roz. Vreau sa va intreb, cand trebuie sa o iau? Dupa ce ma spal pe dinti sau inainte? Pls dau funda big grin.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FerLin a răspuns:

Apa de gura de obicei e pentru dezinfectare, pentru bacterii, daca vrei sa le folosesti pe amandoua odata, recomandabil e sa te clatesti cu apa de gura dupa ce te speli pe dinti pentru ca dupa ce folosesti apa de gura ideal este sa nu mananci/bei nimic un timp (o ora-doua) pentru a-si face efectul.

5 răspunsuri:
| AddaSunnii a răspuns:

Eu stiu ca dupa.

| CrepăDulce a răspuns:

Pai este la alegerea ta. Poti sa o iei si fara sa te speli pe dinti... Apa de gura practic iti improspateaza gura si distruge mare parte din resturi sau microbi happy

| TheYoyogabi a răspuns:

Din cate stiu eu dupe ce te speli pe dinti se ia. big grin

| JohnnyWalker a răspuns:

Dupa, logic! 10 ml, de minim 2 ori pe zi. Clatirea se face timp de 30 de secunde.winking

| Madda12 a răspuns:

Dupa...dar nu este neaparat sa te speli pe dinti ca sa te dai cu apa de gurahappy