| LaughingKarima a întrebat:

Ieri mi-am scapat o cutie de metal destul de grea pe mana(nu ma intrebati cum am reusit, nici eu nu stiu). M-a durut pe moment vreo 2 minute dar dupa nu am avut treaba,parca nici nu ma lovisem. Oricum,dupa ce am dormit vreo cateva ore la trezire imi era invinetita destul de tare,dar am lasat-o asa,eu invinetinduma oricum destul de usor din orice,am luat-o ca un lucru normal. Insa la lucru,cand am vrut sa duc tava cu comanda clientilor,pur si simplu nu puteam sa tin tava in mana(in mana buna,stanga). Nu poate fi rupta sau fisurata doar din atat nu? Pareri?(si da, stiu ca ar trebui sa merg la doctor prima data dar vreau si niste pareri de la voi, inainte sa ma ingrijorez sau sa se ingrijoreze ai mei mai ales ca lor inca nu le-am spus). Ajutor lume!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| crbogdan a răspuns:

Este o simpla vanataie iti va trece. te doare pentru ca daca a fost grea si ti-a cazut pe mana te.ai lovit si la os. date cu o crema ceva si maseaza sa intre bine in piele si daca te doare apasa si rezista dureriiwinking nu este ceva grav.

8 răspunsuri:
| costis a răspuns:

Daca e inflamatie a tendoanelor, ajuta bitter romanesc. De la naturiste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti lua Lioton gel, este antiinflamator, foarte bun, îl aplici pe zona afectata, si o sa-ti treacă. Nu cred ca este ceva grav.
Sa te faci bine roscato...(ai si tu mai multa grija)winking

| LaughingKarima explică (pentru anonim_4396):

Stii tu sigur ca sunt roscata? :o

| anonim_4396 a răspuns (pentru LaughingKarima):

Pai fosta ta poza de profil dovedeste asta, dar nu stiu daca tu erai cea din poza. Dar tu mi-ai spus. big grin

| LaughingKarima explică (pentru anonim_4396):

Eram roscata. Dar imi schimb in fiecare saptamana culoarea parului deci niciodata nu stii ce ii cu parul meu @.@ daca vrei sa stii daca eu am fost in poza, cautama pe fb si ma vezi acolo :* (Karima Winter in caz ca nu mai stii)

| crbogdan a răspuns (pentru LaughingKarima):

Cum sa te caute fara nume, fara link?

| LaughingKarima explică (pentru crbogdan):

I-am spus numele meu inainte ^^

| Sorin12356 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic dar este ceva normal sa se invineteasca si sa nu mai ai forta in mana daca te-ai lovit cu o bucata destul de grea la mana ar fi bine sa consulti un doctor