| SergiuDani2001 a întrebat:

Ieri seara de revelion am aprins o petarda fp3 pusca tare. Am tinut-o in mana ca s-o arunc in sus si am tinut-o pana se dea flama verde doar ca ea nu a mai dat ca toate celelalte cum era normal si mi-a puscat in mana credeam ca mi-a rupt degetele. Sa va spun cum m-am simtit cand a puscat

1. am vazut rosu.
2. nu mai auzeam nimic timp de cateva secunde
3. aveam manusa pe mana dreapta cand a puscat si de aia cred ca nu mi-a rupt degerele fiindca altfel degetul mare si aratatorul picau jos...ma dureau degetele fooooarte tare nu mi le simteam deloc.

M-a mai ranit si la picior in doua locuri prostia aia de petarda.
Acum nu ma mai dor degetele asa de tare ma mai doare putin aratatorul f putin, dar degetul mare ma cam doare ce as putea face sa se vindece mai repede?
Credeti ca un anti inflamator ar fi bun? Nu le-am spus parintilor si nici nu am de gand sa o fac.
Am 13 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Vezi ce patesti daca vrei sa te dai smecher? Spune-i mamei tale ca te doare, este cel mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca la varsta ta te joci cu petarde. Poate te inveti minte. Daca nu poate iti scoti si ochii. Poate atunci chiar ca te inveti minte.

| sappy a răspuns:

Nu petarda e prosta tu esti!

| Zorn a răspuns:

Ia un Nurofen 200 Durere şi încearcă un unguent, dacă durerea persistă, spune-le părinţilor!

| Coloringthevoid a răspuns:

Nici sa nu le spui:))Daca ai patit asa ceva si inca te mai doare ia un unguent din asta:http://teradoexpert.ro/......-856-1.jpg