| Ajutor12344 a întrebat:

Salut, TPU! Ieri trebuia să-mi vină ciclul, dar încă nu a apărut. De la ovulație până acum, am avut în fiecare zi scurgeri similare mucusului cervical, fără nicio urmă de menstruație. Am avut contacte sexuale protejate, fără terminare în vagin, iar prezervativele au fost intacte.

Menționez că, după contactul sexual, cred că am avut candidoză, deoarece am avut mâncărimi, dureri la intrarea în vagin și secreții albe, groase, însă aceste simptome au dispărut destul de repede și acum nu mai am nimic.

Ce ar putea provoca secreția cervicală abundentă și întârzierea ciclului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Anonim240 a răspuns:

Poate fi o problemă strict hormonală, stres, dar in același timp dacă de pe degete a ajuns sperma în vagin, poți să începi să cumperi pampers.

| xs1der a răspuns:

Ar putea fi nenumarate cauze, nu doar aparitia unui copil. Cel mai bine ar fi de facut o programare la un medic ginecolog de incredere.

| XXXAlinXXX69 a răspuns:

Recomnad un avort ieftin cu o bata de baseball sau cu un sucitor cu care sa iti dai in birta. Ca nu cumva sa te trezrsti cu un puradel care cere pensia alimentara

| Ajutor12344 explică (pentru Anonim240):

Ce treaba au degetele ca nu inteleg

| Anonim240 a răspuns (pentru Ajutor12344):

Pai daca degetele au atins sperma apoi intra in vaginul tau, automat rămâi însărcinată. Ar trebui totusi sa intelegi, ca se presupune că un adult știe lucrurile astea inainte de un act

| Ajutor12344 explică (pentru Anonim240):

Da dar nu au avut loc introduceri cu degetele? nici nu am specificat asta

| Anonim240 a răspuns (pentru Ajutor12344):

Atunci du-te la un consult.