| Legend123 a întrebat:

imi e cam Rușine cu aceasta întrebare dar sunt îngrijorat, de 4 zile nu am facut deloc treaba mare. Nu ma doare burta, nu sunt balonat, nu ma scapă treaba mare si daca ma forțez sa fac iese umpic si după nu mai pot face. Sunt plecat la mare si am mâncat multe fripturi, cartofi insa si ciorbe si mult suc. Oare sa fiu constipat? Sa cumpăr un durcolax? Scuzati întrebarea dar sunt speriat ( am 16 ani )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Ia o bere si un pumn de perje. Se rezolva.

| Felys a răspuns:

Mananca iaurt si prune, efect garantat

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns (pentru Felys):

Nu, nu incerca asta. Iti va face mai mult rau decat bine.

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Salut, nu trebuie sa-ti faci griji daca nici maine nu observi vreo imbunatatire atunci apeleaza la durcolax. Se intampla la multa lume nu-i nevoie sa te ingrijorezi.

| Resurrection a răspuns:

Ia medicamente sau alimente cu efect laxativ, nu te panica.

| Trickster a răspuns:

Nu cred ca e ceva neinregula ca si mie mi s-a intamplat asta

| Anonimmus234 a răspuns:

S-ar putea sa fie nevoie de durcolax.Dar nu cred ca vei avea nevoie, deoarece se mai intampla, si daca celorlalti nu li s-a intamplat nimic, este totul ok.Este ceva care blocheaza canalul.Cred ca iti va trece.

| 1010wanted a răspuns:

In primul rand nu te forta ptc asa vei face hemoroizi (fara nici o gluma) si sunt naspa. In al doilea rand poti incerca sa mananci ciorbe si fructe. Oricum nu e mare lucru. Deci nu te panica.