| ScooterTuning2014 a întrebat:

Imi pare rau pentru greselile gramaticale.
Eu practic Arte martiale
Astazi cand ma antrenam acasa,pe un sac umplut cu nisip, dadeam cu picioarele in el si am zis sa ma descalt
Nu stiu cum am facut ca am dat drept cu degetu mare si cred ca mi l-am rupt, ca s-a invineti si s-a umflat
Ma doare rau de tot
O sa imi treaca daca nu merg la doctor?
S-au trebuie sa merg neaparat?
Inca o data imi pare rau pentru greselile gramaticale
Dau funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Ai putea pune gheata, dar cel mai indicat ar fi sa te vada un medic..mai tarziu vei avea probleme la cea mai mica atingere.
Sanatate multa si o zi bunahappy

2 răspunsuri:
| pepsi99 a răspuns:

Acum noi nu stim cum arata dar daca s-a umflat si invinetit si te doare mai bine te duci la doctor. Sper sa fii cat mai bine.BAFTA.

| Tudor_Daniel_1993 a răspuns:

Se poate ajunge la amputarea degetului daca nu vede la timp un medic! deci nu e de joaca, repejor la medic ca stie mai bine ce are de facut! poate o sa pierzi pe moment (antrenamente), dar... asta ewinking