| bvkeny a întrebat:

Imi poate da cineva niste sfaturi cum sa-mi albesc dintii acasa,fara a merge la stomatolog? Pana acum nu am tinut cont de asta,dar acum observ ca-mi sta urat cu dintii galbeni, desi ii spal zilnic de 2 ori.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Un periaj profesional te poate ajuta sa ii albesti, in rest tot felul de chestii improvizate greu sa dea roade

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

VEZI AICI
http://www.short4free.us/youtube/best.song.ever

| MateiT a răspuns:

Ai sa iti dai tu seama cu ce e mai bine sa te speli
Dar pe langa asta incearca sa nu mananci prea multe cereale, pentru ca astea cred ca ti se lipesc mai mult de dinti. SI spala=te dupa fiecare masa fara nicio exceptie in masura in care poti. Nu bea bauturi fierbinti mai ales nu cafea.
Eu folosesc pasta de dinti din plafaruri si alternez intre creo 3 sortimente.
Nu cred ca e permanenta culoarea pentru ca eu aveam dintii o nuanta mai 'inchisa' in trecut. Si sunt sigur ca cerealele, mai ales painea, si bauturile irebinti contribuie la culoare
Spala-te cat mai des. Poate de 5-6 ori pe zi dar nu-ti rani gingiile
Albire placuta!

| Myky_Mihaela_1998 a răspuns:

Încearcă să ii speli cu bicarbonat sau cu sare, îi freci ca si cum te.ai spăla cu pasta de dinti, 1 data pe săptămână, si.In timp vei avea rezultate sau iti poti lua un kit de albire de la iwhite.

| bvkeny explică (pentru Myky_Mihaela_1998):

Ma spal numai cu bicarbonat o data pe saptamana si pe langa mai trebuie sa ma spal cu pasta de dinti sau ceva?

| Myky_Mihaela_1998 a răspuns (pentru bvkeny):

Da, după ce te speli cu bicarbonat, lasi putin si dupa periaj normal cu pasta de dinti, eventual si o apa de gura

| Dumplings a răspuns:

Folosește bicarbonat PESTE pasta de dinți și spala-te așa.