Buna! ti.as spune in mod normal sa te duci la un dermatolog ca sa iti recomande el ceva, un gel, niste pasile etc. dar, tot mai bune si folositoare sunt leacurile babesti, nu?
iti recomand ceva fff folositor, sincer! iti garanjetz ca o sa.ti treaca.
intr.o cratita mare pui niste apa la fiert, cam un sfert, o jumatate. si cand fierbe apa, pui ceai de musetel [este mai bine sa fie chiar plante, nu pliculete, dar merge si asa]. buun. dupa ce s.a facut ceaiul, te asezi undeva comod, asezi cratita cu ceaiul in fata ta, undeva la un nivel mai inalt un piculet [atentie, cratita sa fie inca fiebinte, trebuie sa iasa abur! pune capac peste oala cat fierbe!] si iti pui fata deasupra oalei, dar cu grija, nu sa te friga!. si cu un prosop mai grosut iti acoperi capul, a.i. sa nu iasa aburul.
buun, dupa ce ti s.a umezit fata bine bine, cu o verigheta sau un dop oarecare de sticla [gen de suc la sticla] iti dai pe fata, pe cosuri. si sa nu te sperii, o sa iasa ceva din fata ta:d, o sa se puna pe verigheta/dop. cureti fata bine bine, si repeti procesul de 3 ori, si a patra oara lasi doar sa.ti intre aburul in piele. inca o data, ai grija sa nu te frigi!
acum depinde si cate cosuri ai, daca ai fata plina iti poti face in fiecare zi de cateva ori [2-3]. daca nu. e de ajuns din 2 in 2 zile sau chiar de 2 ori pe saptamaa.
iti garantez, o sa mearga! si daca nu se vad rezultate imediate, iti zic eu ca or sa apara cat de curand!
Bye!
Bună.
Folosește săpun cu sulf/antibacterian, mască pe bază de acid salicilic, tinctură de propolis.
Pa, pa.
Cel mai bine ar fi să consulți un dermatolog, dar până una-alta îți prezint câteva posibilități de a scăpa de acnee (nu există însă o garanție că vor da rezultate pozitive și în cazul tău și nu vor exista efecte adverse de nici un fel).
La ora actuală unul dintre cele mai bune tratamente importiva acneei este Zineryt. Este foarte bun în lupta cu coşurile şi pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curată şi uscată de 1-2 ori pe zi. Aici poţi citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Îl găseşti la orice farmacie şi costă în jur de 30-35 RON (se eliberează fără rețetă). Pe lângă folosirea Zineryt-ului trebuie să ai şi o alimentaţie sănătoasă. Mai puţine dulciuri, grăsimi, sucuri acidulate, mai multe fructe şi legume. Poţi să mai foloseşti şi apă termală (îmi place cel mai mult cea de la Avene), o cremă hidratantă, hrănitoare de la Avene, o cremă de gălbenele și/sau tinctură de propolis pentru cicatrici rămase în urma coşurilor, plus vitaminele E, A, C şi Zn pe cale orală (şi nu numai). Şi este foarte importantă curăţarea zilnică a pielii (dimineaţa şi seara). Ai nevoie de un gel de curăţare cât mai bun. Interesează-te la farmacie, şi vei fi ajutat/ă să alegi unul potrivit tipului tău de ten.
Nu uita să treci pe la dermatolog!
Succes. Numai bine.
Incearca un tratament cu alcoolatura si crema de tuia, se gasesc la plafar. Seara inainte de culcare dupa ce te speli pe fata te stergi cu alcoolatura apoi aplici crema. Dimineata, dupa ce iti faci toaleta iti dai doar cu crema, intra in piele si nu se vede deci n-ai de ce sa iti faci griji. Daca nu observi progrese mergi la un dermatolog, ar putea fi o problema mai severa.
Pai nu prea ai ce sa faci o sa.ti dispara cu timpu dar totusi ca sa mai scapi de cateva foloseste si u servetele umede ca sa.ti cureti fata si sa nu le storci lasa.le asa ca.ti dispar singure
Am avut si eu. Se pare ca dupa ce m-am spalat in fiecare zi de 3 ori pe fata cu apa si Dave au disparut
dobrin1019 întreabă: