| Audi3456 a întrebat:

Salut tpu.imi puteti raspunde la aceasta intrebare?
Am 14 ani, o inaltime de 170-173 cm, nu beau gram de alcool de 3 luni,nu fumez si n-o s-o fac niciodata, o zi fac 30 de flotari de 25 de ori, o zi nu, dar si in zilele de pauza fac ceva miscare, nu exista zi sa nu beau o sticla de 3l de apa,deci beau in fiecare zi, mananc 2 paini pe zi,fructe si legume (tot timpul spalate), foarte rar ceva prajit, maxim de 2 ori pe saptamana, si dorm minim 9 ore. Niciodata n-am sa-mi schimb programul asta.
Ce ziceti, sunt o persoana cat de cat sanatoasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mayhem666 a răspuns:

Da, dar as zice sa o lasi mai usor cu painea, totusi 2 paini pe zi, mi se par prea multe, incearca sa reduci painea putin cate putin, pana ajungi la o paine pe zi, sau mai putin, dar in rest, cred ca esti sanatos.

1 răspuns:
| IseeVoices a răspuns:

Da, dar dupa cum a zis si animelover95 las-o mai usor cu painea incearca sa mananci 1 paine pe zi iar apoi cu timpul mai scade din ea pana ajungi la jumatate. Si incearca sa mananci paine graham pentru ca cea alba nu e prea sanatoasa.